Smartlog v3 » Fodbold Nyheder » Arsenal Barcelona indlede forhandlinger! Guardiola forskel otte millioner ord såre lille lov
Opret egen blog | Næste blog »

Fodbold Nyheder

Fodbold Nyheder

Arsenal Barcelona indlede forhandlinger! Guardiola forskel otte millioner ord såre lille lov

21. Jul 2011 04:09, huan127Fortsættelse af en sommer transfer Fabregas endelig har fået et resultat, de britiske medier, Barcelona delegation ankom til London i dag, vil indlede formelle forhandlinger med Arsenal, forlader holdet ser ud til at have en lille lov nedtælling.

"The Sun", "Mirror" og andre medier rapporterede forhandlingerne om sagen, rapporteret i de næste 24 timer vil Barcelona fremlægge en hævet tilbud, efter Barcelona tilbud er 32 million pounds eller deromkring, men Arsenal holde sig til 40.000.000 £ prisforlangende.

Et ubestrideligt faktum er, at gennembrud, Arsenal og Barcelona er endelig villige til at tale, hvilket betyder, at små lov at forlade døren er blevet åbnet. Barcelona træner Guardiola sagde: "Sidste år ønsker vi en lille lov, men Arsenal nægtede at forhandle, i år blev de enige om at forhandle, vi vil stræbe efter at nå til enighed."

Jeg vil gerne vende tilbage til Barcelona, ​​en lille lov, Kearney i går sin base i London, alene med en mindre uddannelse, hvor hans tidligere Arsenal-forsvareren Sol Campbell - (til Kearney at opretholde fysisk fitness og træning status). Stop uddannelse for en lille lov, synes at sige spanske medier rygter, Guardiola sagde: "Lille Frankrig skal gøre Arsenal krav, og erstattet mig, jeg ønsker ikke mine spillere ønsker at forlade, men afslag på grund af uddannelse."

Men selv hvis det flytter til Barcelona, ​​en lille lov position er stadig et spørgsmål, Guardiola taler om overførsel af nogle overordnede plan, så måske lave en lille lov ikke så glad hjerte. Melon smuk, at hans transfer prioritet er indførelsen af ​​angriberen, midtbanespiller og han har en masse mennesker, kan selv de B-hold til toppen af ​​de små spillere spille midtbane.

"Det første mål er en angriber, midtbane spiller, fordi vi er mere end up front," Guardiola sagde: "I vores B-hold, men også at være på toppen af ​​midtbane spillere, der alle signings brug for penge, og frem vi har brug for. "

Guardiola et af disse ord er ved at forhandle trick, der skal forhindre Arsenal holde høje priser bid, men utilsigtet Disse ord kan være besværligt for mindre lov, undertoner, osv. Så: du er ikke vores mest ønskede mål, Vi kan spille selv de B-hold var også placeringen af ​​din. I denne forbindelse bemærkes, at de britiske medier fortolkning, sagde: Sanchez Guardiola ønsker, er mere, snarere end små lov.

Melon smuk efterfølgende ord kan være at glatte over tingene: "Klubben har fortalt mig, at der er penge nok til at sætte de to af dem (Sanchez og små lov) er underskrevet, vil vi prøve."

Derudover har Arsenal været en skuffende nyhed, fordi spilleren far at blokere, 19-årige costaricanske angriber Joel - Campbell vil blive midlertidigt forhindret i at deltage i Gunners, overføre denne £ 900.000 er blevet sat på hold.

Tags

Relaterede

Seneste