Smartlog v3 » Fodbold Nyheder » Berlusconi: Kaka vil ikke være en anden en halv krone til at stole på held Hun Waou
Opret egen blog | Næste blog »

Fodbold Nyheder

Fodbold Nyheder

Berlusconi: Kaka vil ikke være en anden en halv krone til at stole på held Hun Waou

24. Aug 2011 10:14, huan127

Berlusconi Cup vende tilbage til emnet om natten når du bliver spurgt om Kaka også den italienske premierminister benægtede det, "Kaka? Jeg tror ikke, at Milan ville lade ham vende tilbage." Men kort efter Berlusconi for et argument."Kaka? Han er en fantastisk spiller, en stor mand, da han gik til Real Madrid, da vi fortalte ham, at hvis Milan ville ende sin karriere vil være en god ting. Lad os se, operationen er ikke særlig svært, mbt men ikke kan. "

Formand Milan, at Kaka ikke kunne lide Andriy Shevchenko tilbage til Milano kunne kun spille rollen som sojasovs. "Kaka vil ikke være den samme som Andriy Shevchenko? Nej, Shevchenko er Sheva, Kaka vil ikke lide ham, og han vender tilbage til Milano, den eneste hindring er beskatningsspørgsmålet. Galliani har forklaret sagen. "Den spanske skattesystem for udenlandske spillere har den kant, hvis Milan vil give en lige behandling af Kaka, end Real Madrid bliver nødt til mbt sko  at betale en højere pris, hvilket gør Rossoneri ubehageligt byrde.


Berlusconi sagde også, Aquilani ankomst og afgang af Samuel Eto'o. "Aquilani er et mål i Milano, var han i stand til noget midtbane position, enten venstre eller højre, mbt shoes og vi vil vente og se. Eto'o til at forlade, så jeg er meget ked af det, alligevel, selvom det var jeg byde € 30.000.000 vil ikke sælge Ibrahimovic. Balotelli? Nej, det vil han ikke komme Milano. "

Tags

Relaterede

Seneste