Smartlog v3 » Fodbold Nyheder » Fisk fundet i terrestriske Stillehavsøerne
Opret egen blog | Næste blog »

Fodbold Nyheder

Fodbold Nyheder

Fisk fundet i terrestriske Stillehavsøerne

27. Sep 2011 03:55, huan127

Ifølge den amerikanske National Geographic rapporterede, at den seneste undersøgelse viste, at fisken ikke behøver vand, Stillehavet Crested Wei er et levende eksempel, fisk lever i dette land-Mikronesien region, deres sociale og bejlen på kysten aktiviteter, men de kan ikke holde sig væk fra vand kilder, fordi de trækker vejret gennem gæller og hud, når mbt huden er helt tør, vil de blive kvalt til døde.
1 fisk ud af vandet


Fisk ud af vandområder
Nogle gange en fisk ude af vand ikke får folk til at føle "fisk uden vand", i hvert fald hvis det er en Pacific KK Wei (som vist), vil resultatet være tilfældet. Forskere for første gang en tæt undersøgelse af denne jord af rå fisk, kan den springe til Mikronesien klippekyst. University mbt sko of New South Wales, Australien, evolutionær økolog Terry - Alder er forfatter til undersøgelsen, skrev han i en e-mail, denne seneste forskning viser, at denne "walk" på land, fisk, hurtig handling, de shore komplekse sociale og frieri adfærd.

Men Alder og hans sko mbt kolleger fandt også, at "dårlige sejlere," vil fortsætte med at kun et par timer i løbet af tidevandsenergi fodring, frieri og parring. På dette tidspunkt vandstanden stiger, kan du sikre, at Stillehavet KK Wei i huden ikke tørres på samme tid, men også for at sikre, at de ikke er skyllet op på vandet. Fiskene ånder gennem gæller og hud, hvis deres hud er helt tør, vil de blive kvalt til døde. Alder sagde, at mens »fisken er meget god til at leve på land, men de er meget begrænsede denne udvikling." mbt shoes Forskningen er offentliggjort i juli, "dyreadfærd" magasin. "Dagen efter den begivenhed, som vil genoprette den sande natur af de fisk, fiskene bedre tilpasset til vand livet, snarere end jordiske liv."

Tags

Relaterede

Seneste