Smartlog v3 » Fodbold Nyheder » High-tech komposit foto - der viser både dag og nat
Opret egen blog | Næste blog »

Fodbold Nyheder

Fodbold Nyheder

High-tech komposit foto - der viser både dag og nat

27. Sep 2011 03:52, huan127


Ifølge udenlandske medier rapporter, Ai Qing berømte linje ", fordi jeg er landet dyrt" for den New York-fotografen Stephen - Huai Kesi, der er relevant. New York City for mbt at udtrykke sin "dybe kærlighed", Huaike Si anvendelse af højteknologiske metoder til samme parti fra morgen til aften i New York sammen til et enkelt billede i billedet. New York dag og nat scener i et billede blanding i dannelsen af ​​et ejendommeligt syn.

    Huai Kesi er "dag til nat"-serien omfatter kendte steder som Times Square i New York, World Trade Center, Central Park. For at kunne producere sådan et foto, brugte Huai Kesi en dag på faste steder tage 15 timer mere end 1000 fotos. Den Houhuaikesi valgte 50 billeder grupperet sammen, hvilket mbt sko giver et billede på et sted i New York fra solopgang til solnedgang, en halv dag, den halve nat.

    Huai Kesi sagde: "Jeg håber at før billedet ændringer for at afspejle den tid, og sko mbt nu er brugen af ​​ny teknologi, kan jeg udtrykke dette skiftende landskab, jeg skød fra et fast punkt på kontinuerlige billeder, tog i alt . 15 timer, fra solopgang til mørke grundlæggende af disse fotografier af deres blanding af lys og skygge indeholder et foto af mine yndlings ting -.mbt shoes  integration af fodgængere og street, og over tid som flygtigt dødelige "

Tags

Relaterede

Seneste