Smartlog v3 » Fodbold Nyheder » Jiekesenlin mystiske hockey himlen falde næsten 2 meter i diameter
Opret egen blog | Næste blog »

Fodbold Nyheder

Fodbold Nyheder

Jiekesenlin mystiske hockey himlen falde næsten 2 meter i diameter

30. Jul 2011 10:12, huan127

Hagl ud af himlen, tingene er ikke sjældne, men hvis du falder ned fra himlen med en diameter ofnearly 2 meter i ishockey, hvilket er en smule latterligt. For nylig, et par af Den Tjekkiske Republiks uploaded af en Youtube-video. På billedet kan man tydeligt se mysteriousice hockey, en masse mbt sko UFC fans har et budskab i den diskussion, der ikke er fremmed for planetens mystiske gave? 

Dette ishockey i Tjekkiet Milutinovic Davis (Milovice) Skov, der findes. Når acouple er skoven for den tjekkiske frem, pludselig opdagede den mystiske ishockey. Hockey lå der intakt, men nogle overflade smelter. De føler amazing.Then uploade det til Youtube for hovedparten af ​​brugere til diskussion.

For oprindelsen af ​​hockey, havde mange mbt shoes brugere til at gætte, nogle mennesker synes, det resemblesBeiji huset, kan være uheldigt Eskimo er iglo orkan blæste ind på her, nogle peoplethink at det er et hagl, og selv spøgende sagde: "Dette bør være er verdens største hagl. "Selvfølgelig, ingen mangel på venner i UFO fanatiske fans, de synes, det var en fremmed sendt til Jordens mystiske gave. 

Efterfulgt af den tjekkiske medier mbt  interviews til lokale landmænd, sagde Ming Jiaobu Rawskifarmer: "Dette er virkelig fantastisk, vi ved ikke hvordan det kom, undtagen ved helicopterto kontrol over det, men jeg kan ikke se nogen helikoptere fra her." Øjeblikket , hvad er denne mystiske, hvordan fremkomsten af ​​hockey, er alle venter på scientistsexplained. 

Tags

Relaterede

Seneste