Smartlog v3 » Fodbold Nyheder » Ohio fans et nyt design et "Batmobile"
Opret egen blog | Næste blog »

Fodbold Nyheder

Fodbold Nyheder

Ohio fans et nyt design et "Batmobile"

30. Jul 2011 10:12, huan127

I øjeblikket er Ohio fans et nyt design et "Batmobile", som er verdens første motorkøretøjer indhentet tilladelse jet turbine-drevne bil, kan dens hastighed nå 180 miles. 

Casey - Pu Teche (Casey Putsch) var en racerkører, er en Batman fan, han gjorde sig umage for at bruge i 5 måneder og polycarbonat luftfart materialer og andre materialer til at mbt sko skabe denne Batmobile. 

Det forlyder, at Batmobile er brugen af ​​militære flåde ubemandet helikopter turbinemotor producenten, kan dette ubemandet helikopter smide et fjendtligt torpedo angreb ubåde. Dette Batmobile er en efterligning af 1989 filmen "Batman Returns" i Batmobile har den gjort vejene tillader det, mbt shoes tror jeg, vi vil vinde mange mennesker vender tilbage. 

29-årige Casey sagde: "Bilen nåede en topfart begrænsende faktor er den modstand, det bruger en bred dæk-design, design med interne og eksterne modstand i teorien kan nå en tophastighed på 165-180 miles, selvom jeg ved ikke, hvordan ved den højeste hastighed på kontrol bør det være, hvis det er på parkeringspladsen med Bugatti Veyron, Lamborghini og McLaren og andre luksusbiler parkeret sammen, tror jeg, at folk vil fokusere på i dette BAT-vognen! " 

Casey sagde, dette Batmobile design ud mbt over den automotive verden, og brød det grænsen mellem drømme og virkelighed. Når folk ser denne bil vil blive bedøvet, og endda nogle gamle kvinde ville tage billeder eller optage det med en mobiltelefon video. 

Casey tog kun fem måneder til at færdiggøre Batmobile fremstillings-, han kom forbi en semi-automatisk transmission til opførelse af en motor til baghjulene, kørsel op og andre masseproducerede biler. 

Tags

Relaterede

Seneste