Smartlog v3 » Fodbold Nyheder » Rom var mere end glade for at lave en ny støtte hyldet Inzaghi Totti vil altid være mestre
Opret egen blog | Næste blog »

Fodbold Nyheder

Fodbold Nyheder

Rom var mere end glade for at lave en ny støtte hyldet Inzaghi Totti vil altid være mestre

16. Sep 2011 07:15, huan127

Boli Ni viser et trykt sit navn på den 31. i Rom trøje, selv om kun 20 år gammel, men han har været i Chelsea, Swansea og Italien U21 samlet en masse erfaring.Boli Ni sluttede Rom, blev tiltrukket af sine fremtidige planer, "Rom er inde i en ny cyklus,mbt  med nye ideer til at bygge deres hold, holdet købte en masse nye mennesker. Sidste søndag vi tager bussen til stadion omgivet af fans på sin vej,Det er mig spille fodbold i England og meget forskellige fra Parma, Rom, har jeg et godt første indtryk. "

Den offentlige mening Boli Ni i forhold til Inzaghi, Bo Lini fortælle om deres tekniske karakteristika, "hørte jeg nogen sammenligner mig at tage Inzaghi, jeg helt sikkert beundrer Inzaghi, han vandt mange titler, spillet spilles en masse flere mål, jeg er meget glad for at arbejde med ham til sammenligning. mbt sko Med hensyn til leg Center eller fløj, kunne den ikke hjælpe mig med at afgøre. naturligvis min natur er i centrum, men jeg kan også spille anden angriber, kantspiller, angriber rolle for alle Jeg vil gøre. "


Boli Ni er den mest imponerende holdkammeraten Francesco Totti, "før han kun kan se på tv, jeg kender hans historie, hans all da jeg så Totti jeg er meget spændt, jeg kender Pedro Sibutramin Rinaldi kabel, er de teamledere. Totti altid mester, han er eksemplet med Rom og sko mbt verden. "

Bo Lini sagde, da kunne blive enige om en kontrakt med Chelsea i Chelsea måtte han forlade sin tidligere træner Carlo Ancelotti var meget taknemmelig, "Han lærte mig en masse,mbt shoes  han forfremmet mig ind i Chelsea første hold. Drogba sammen med uddannelsen? han lærte mig nogle tekniske ting, herunder hvordan besvigelser handlinger. Drogba andre elskværdige, unge ønsker at lære noget, han er villig til at undervise. "

Tags

Relaterede

Seneste