Smartlog v3 » Fodbold Nyheder » Schweiziske forskere har fundet, at delfiner bruger konkylie fiskeri
Opret egen blog | Næste blog »

Fodbold Nyheder

Fodbold Nyheder

Schweiziske forskere har fundet, at delfiner bruger konkylie fiskeri

29. Aug 2011 10:13, huan127

SAN FRANCISCO, 29 August besked, har folk længe fundet, at delfiner er en meget intelligent dyr, faktisk er delfiner det første bekræftede mennesker vil bruge de værktøjer pattedyr sagen, mens den australske øresvin i Shark Bay, synes det klar til endnu engang at bevise dette punkt: de er faktisk i mbt shoes stand til at bruge muslingeskaller til at fange fisk, og derefter hældes i munden på de fisk, der fanges til at spise, da folk strømmede fra krukken, som sardiner.

Forskere har bemærket, at delfiner bruger svampe her for at finde fisk gemmer sig i mudderet, men denne gang konkylie lidt speciel, fordi det ikke er almindeligt i Shark Bay. Dette kan være en af ​​de få delfiner opfandt den første sko mbt "tekniske" og blev derefter gradvist udvidet det fri.

Undersøgelsen ledet af biologer fra universitetet i Zürich forskere ledet havpattedyr, de skrev i rapporten: "De er sådan en konkylie med dygtighed og handlingen sig af den sjældne , delfiner vil tage nogen tid at lære og praksis, at mestre denne færdighed, hvilket også kan resultere i en sådan måde,mbt sko  som kun eksisterer i farvandene i Shark Bay delfiner fodring i de sjældne individuelle færdigheder. "

Dette papir, de blev offentliggjort i april i år, men den 24. august, deltog i undersøgelsen i Australien Murdoch University forskere rapporteret i de sidste fire måneder af observation, har forskerne observeret mbt mindst seks gange herDelfiner bruger skaller af situationen. Dette tal har været bundet op i december 1996 for første gang vidne til "konkylie fangstmetode" til 31. juli 2007 er antallet af observationer i dette tidsrum. Den eftermiddag i 2007, har forskere opdaget en usædvanlig delfin.

Tags

Relaterede

Seneste