Smartlog v3 » Fodbold Nyheder » Van der Vaart glad for, at de ikke forsvare nogen løsning Bell
Opret egen blog | Næste blog »

Fodbold Nyheder

Fodbold Nyheder

Van der Vaart glad for, at de ikke forsvare nogen løsning Bell

27. Sep 2011 03:31, huan127

Sidste weekend rivaler spise for to gule kort for frispark Bell sendt af sted, roste Van der Vaart Bell:.mbt shoes  "Han er for stærk, og sæt den kraft og hastighed i en jeg er glad for jeg ikke behøver at forsvare ham, jeg virkelig for de mennesker, der forsvarer Bell beklagelse. til at forsvare ham, frispark på prisen for en licens til at spise, ikke foul årsagerne er, at man undertiden kan ikke stoppe ham. "

"Hans tempo er alt for sko mbt overraskende, og som en forsvarer er at forsvare ham, eller lade den kan gøre, er at sparke ham nogle gange, når man ser han blev sparket, skulle man tro, at et så alvorligt skovl off er sikker på at gøre ham direkte til hospitalet, men ikke noget som en mand som ham stod op, kan du holde et stearinlys til ham. "

Van der Vaart manager Harry Redknapp mbt sko har indvilget i at sige, Bell er blevet krænket på området alt for mange gange, han håber, at dommeren vil fortsætte med at give de mennesker en åbenlys frispark på Bell strenge straffe. mbt Redknapp sagde: "Nogle mennesker prøvede at stoppe Bell er kun ét trick - vil han sparkede til jorden Det virker ikke dommeren vil gøre dette, at grave-kort Det er den eneste.?! metode. "

Tags

Relaterede

Seneste