Smartlog v3 » Fodbold Nyheder » Zanetti: CSKA kæmpe hårdt slag er stadig en god træner plus smuk
Opret egen blog | Næste blog »

Fodbold Nyheder

Fodbold Nyheder

Zanetti: CSKA kæmpe hårdt slag er stadig en god træner plus smuk

27. Sep 2011 03:33, huan127


Træk sammen med den smukke kaptajn Javier Zanetti også deltog i konferencen sagde, at holdet vil stå over for en hård kamp: "Jeg havde fornøjelsen af ​​mange gange i vejen med Ruslands øverste hold at spille imod hård konkurrence hvert spil er for eksempel år siden i UEFA Cup spil, vi spiller med Ronaldo fremragende, og i sidste ende vinde 2 til 1, og nyere tid er mbt  i 2010 Champions League 1 / 4 finalerne, Sneijder mål om at hjælpe os med at kvalificere sig til semifinalerne, da vi holdet løb tabte den første kamp, ​​så morgendagens kamp meget afgørende for os, håber at kunne fortsætte mod Bologna, når de er i god stand, tag fat i sidste kvalificerende punkter, for at lægge et solidt fundament. "Heldigvis historie Inter Milan og CSKA sammenstød fire gange for at opnå sejr i sæsonen 2007-2008 og 2009-2010 sæson Champions League Champions League 1 / 4 finalen, to hold fire gange mod Nerazzurri blev besejret modstander.

Om Gasperini afgang, mbt sko sagde Zanetti: "Jeg vil gerne understrege, er, at alle spillere er smuk i kroppen plus alle beklagelse, fordi han virkelig er en fremragende træner, men desværre har vi ikke kan gå hånd i hånd. acceptere kritik er vigtig, men må også overveje, hvad folk siger og skriv nummeret på tilfældet, hvis Inter fans, fordi de er påvirket, jeg undskylder. "Når samtalen drejede træner Claudio Ranieri, Zanetti sagde: "Som modstander, jeg altid trække smuk fuld af respekt, og nu håber at slutte hænder til at vinde med sin nye ære, har vi opnået i Bologna god start, håber at i morgen kan kopiere sko mbt den fremragende præstation."

Når russiske journalister, at udseendet rekord Zanetti, Inter kaptajn er meget beskedent: "Dette er i sandhed en bemærkelsesværdig præstation, måske for at vente til efter jeg går på pension, for virkelig at forstå meningen, fordi jeg nu virkelig svært at tro, at de har spillet for Nerazzurri havde så mange spil. "'s kamp mod Novara, Javier Zanetti Inter Milan shirt iført 757. udseende, ud over den Nerazzurri legenden Bergomi,mbt shoes  spillede Inter Milan et rekordstort først. Og han har spillet over 141 gange på vegne af Inter Milan i den europæiske konkurrence, kumulative 12194 minutter, få 5 mål og vinde UEFA Cup 1997-1998 sæsonen og 2009-2010 sæsons Champions League-titel.

Tags

Relaterede

Seneste